V posledních letech zaznamenáváme opětovný vzestup popularity batátů a výrobků z nich. Aviko pro zpracování svých výrobků využívá odrůdu Beauregard, která se pěstuje ve státě Karolina. Unikátní proces blanšírování párou zajišťuje výraznou barvu a křupavost, navíc zachovává přírodní cukry. Batátové hranolky na talíři skutečně vyniknou.
Proč si zákazníci oblíbili sladkou chuť batátových hranolků? Právě zejména pro jejich jedinečnou chuť a schopnost zachovávat vitamíny obsažené v batátech. Batáty mají nižší glykemický index a obsahují více vitamínů A a C než klasické brambory. Batátové hranolky pak navíc zaujmou svým barevným vzhledem.
Batátové hranolky jsou nyní opravdovým hitem - i vy byste je měli mít ve svém menu: jako chutný snack s různými dipy, jako přílohu k burgerům, či jako dezert se slaným karamelovým dipem. Věřte nám, Aviko batátové hranolky dokáží obohatit každé menu. Recepty a další inspirace naleznete nejen na webových stránkách, ale také v naší aplikaci AvikoPRO.