Jak se starat o velké skupiny hostů během předvánočního období?

  • Aviko Spinach Emmentaler Gratin Holl Garnalen Met Warme Bleekselderij Liggend
  • Aviko Spinach Emmentaler Gratin Doperwten Linzenkoekjes Tzatziki Liggend
  • Aviko Spinach Emmentaler Gratin Kipfilet Hennepzaad En Spinaziepesto Liggend

Jak se starat o velké skupiny hostů během předvánočního období?

Publikováno 17/12/2019

Právě v předvánočním období se lidé spolu více schází, na návštěvy doma není moc času na přípravu, a tak lidé dávají k těmto schůzkám přednost restauracím více než kdykoli jindy v roce. A to je příležitost pro ambiciózní a podnikavé provozovatele stravovacích služeb, protože právě v tom najdete příležitost zvýšit tržby během tohoto období.

Ačkoli předvánoční shon pravděpodobně povede Vaší restauraci k výraznému nárůstu tržeb, může to být i náročný test, zejména pokud Váš kuchyňský prostor není nafukovací, čas přípravy je omezený a nemluvě o tom, že zákazníci často očekávají, že uvidí inovativní pokrmy v menu, když už si vyjdou na večeři někam ven. Jak si osvojit kreativní i strategické myšlení? Jak se odlišit od konkurence?

Nevíte, kde začít? Nebojte se! Jsme připraveni Vám pomoci obohatit Vaše podnikání!

Při plánování nabídky je důležité mít na paměti, že se pokrmy ve Vašem menu musí:

• být snadno připravitelné

• být rychle připravené v době špičky

• být navržené s ohledem na ziskovost

• být podáváno originálním způsobem s dodržením zásad servírování.

A také Aviko gratiny, bramborové sufflé, neboli zapečené plátky brambor ve smetanové omáčce v mnoha variantách, zmrazené do úhledného komínku, Vám servírování a vymýšlení přílohy velmi usnadní. Plná chuť, velmi pohodlné a velmi univerzální, gratiny dodají vašemu sezónnímu menu inovativní nádech. Až 60 minut po přípravě vydrží v ohřívači, připravené k servírování. Jsou ideální pro velkoobjemové bankety nebo cateringové akce. Aviko gratiny jsou vyrobené z vysoce kvalitních surovin a lze je do 20 minut ze zmraženého stavu připravit a zaručit tak vždy stejně dokonalý výsledek. Díky počitatelné výhodě (stabilní množství v balení a stálá hmotnost kusu 35g 75 g (pouze batátové) nebo 100 g) umožňují transparentní kalkulaci nákladů.

Pomozte svým zákazníkům pocítit ducha Vánoc právě výběrem bramborových gratin z rozmanité nabídky Aviko:

Gratinované batáty

Gratinované brambory se sýrem a smetanou

Gratinované brambory s brokolicí

Gratinované brambory s rajčaty a mozzarelou

Gratinované brambory s houbami

Gratinované brambory se slaninou

Gratinované brambory domácí styl

Mini gratinované brambory se zeleným chřestem a parmezánem

Mini gratinované brambory s pastinákem a topinamburem

Mini gratinované rösti brambory s jemnými bylinkami

 

… A NOVÉ Aviko Gratinované brambory se špenátem a ementálem, které vám pomohou začlenit zdravější a lehčí ingredience do slavnostní tabule! S rostoucí poptávkou výživných pokrmech našlo Aviko způsob, jak dosáhnout lehké rovnováhy mezi zdravější variantou a vychutnáváním jídla.

produkt

Aviko Spinach Emmentaler Gratin Doperwten Linzenkoekjes Tzatziki Liggend

Gratinované brambory se špenátem a ementálem