gratins 5 gratins 6

Maximalizace marže přes Vánoce

  • gratins 1
  • gratins 5
  • gratins 3
  • gratins 6
  • gratins 4
  • gratins 2

Maximalizace marže přes Vánoce

Publikováno 23/11/2018

S Vánoční sezónou na obzoru je teď nejvyšší čas začít plánovat speciální menu pro nadcházející rodinná setkání, firemní vánoční večírky a novoroční párty.

Pro stravovací podniky každá z těchto akcí bývá vždy velice stresující, zvláště když mají málo místa i času v kuchyni. Kromě toho je zde velká otázka: "Jak mohu odlišit moji nabídku od těch, kterou nabízejí moji konkurenti?", protože všichni očekávají, že předvedete inovativní myšlenky při hledání nových zkušeností s jídlem. Navzdory všem výzvám je fantastický čas na zvýšení výnosů. S ohledem na tuto skutečnost by se měli všechny provozy ujistit, že jejich nabídka je optimalizovaná tak, aby tyto Vánoce přinesla zisk. Nevíte, kde začít? Nebojte se! Jsme připraveni pomoci, aby vaše podnikání přineslo více ovoce.

Při plánování nabídky je důležité mít na paměti, že prvky menu musí:

  • být snadno připravitelné

  • umožnit rychlost obsluhy v době špičky

  • být navrženy s ohledem na ziskovost

  • být podávány originálním a přitažlivým způsobem

A tak jsou i gratinované brambory značky Aviko plné chuti, velmi pohodlné na přípravu a extrémně všestranné, gratiny přinesou inovativní dotek vaší sezónní nabídce. S dobou udržitelnosti 60 minut jsou ideální pro pořádání velkých banketů nebo pořádání akcí s rautem. Aviko gratiny jsou vyrobené z vysoce kvalitních ingrediencí a s rychlou a kvalitní přípravou od mraženého polotovaru po servírování zaručují dokonalý výsledek pokaždé. S přidaným bonusem zaúčtování (stabilní množství v balení a hmotnost na kus - 35g, 75g nebo 100g) umožňují transparentní kalkulaci nákladů.

Pomozte svým zákazníkům pocítit ducha Vánoc výběrem gratinovaných brambor z různých nabídek Aviko:

Pro více informací neváhejte kontaktovat našeho obchodního zástupce.