gn gratin gn gratin 2
  • gn gratin 1
    GN gratin

Nové gastronormované gratinované brambory

  • gn gratin 2
  • gn gratin 1
  • gn gratin

Nové gastronormované gratinované brambory

Publikováno 15/11/2017

Nové Aviko GN gratinované brambory, skvělá chuť a vysoká kvalita speciálně vyvinutá pro gastronomická zařízení jako institucionální či cateringové společnosti.

Právě institucionální kuchyně dnes čelí problémům, jako je nízký rozpočet, nedostatečný počet vyškoleného personálu, přísnější legislativa a náročnější zákazníci. Proto jsme se zaměřili na produkt, který by provozovatelům institucionálních kuchyní s těmito problémy pomohl, aniž by bylo nutné slevit na kvalitě či vzhledu.

Aviko GN gratiny - gratinované brambory do gastronádob - jsou perfektním řešením do velkých provozů, jsou připravené na míru gastronomickým nádobám, které jsou dle gastronormy identické v různých částech světa.

Jde o hluboce zmrazený produkt vyrobený z čerstvě dušených plátků brambor s tradiční smetanovou omáčkou.

A jak GN gratiny používat? Je to jednoduché! 1 sáček GN gratin = ½ gastronádoby, 2 sáčky GN gratin = 1 gastronádoba.

Sáček lze díky perforaci jednoduše otevřít a pouze nasypat a rovnoměrně rozprostřít v nádobě. Poté jen vložíte na 20 minut do konvektomatu vyhřátého na 180°C při 100% páře. Konečný výsledek bude vždy stejný a dokonalý. Vše zvládnete hravě a hygienicky, navíc je proces 100% efektivní - nezbyde vám žádný odpad z potravin.

Nové GN gratinované brambory jsou dostupné v balení 4 x 2,5kg s trvanlivostí 6 měsíců a připravíte je v troubě či konvektomatu.