Ačkoliv jsou churros velmi jednoduché na přípravu, může to být velice časově náročné pro kuchyň restaurace připravovat domácí churros v plně obsazené restauraci hosty, kteří čekají na hlavní jídlo. A zde Aviko nabízí řešení - zmrazené churros. Vyrábějí se ve 2 různých tvarech rovné jako tyčky nebo zatočené smyčky.
Aviko churros jsou opravdu španělské, neboť jejich výroba probíhá v továrně ve Španělsku a pak jsou teprve vyváženy do ostatních zemí. Mají velkou trvanlivost, a to 18 měsíců, proto se restaurace s malým odběrem nemusejí strachovat o to, že by se jim churros zkazily.
Není potřeba mít velkou restauraci se všemožným profesionálním zařízením. Churros si totiž připravíte i v kavárně, neboť jedinou věc, co potřebujete ke správné přípravě je mrazák a fritéza. Churros se smaží při teplotě 175°C v oleji 2,5-3 minuty. Podávejte ihned.
Jelikož je každý kousek jako ten druhý (11g nebo 18g podle tvaru), je kalkulace nákladů na 1 porci velmi snadná - je na Vás, kolik kousků churros budete servírovat ve vašem menu.
Avšak jsou churros nejčastěji podávány s cukrem a skořicí, můžete je klidně namáčet i do čokolády nebo zkusit různé variace. Přes léto můžete podávat s různými druhy zmrzliny, ovocem nebo ovocnou omáčkou. Churros můžete volit na snídani nebo si je můžete dopřát jako sladkou tečku k odpolední kávě.
Pro více informací a receptů navštivte webové stránky nebo se podívejte do aplikace AvikoPRO.
Zeptejte se svého obchodního zástupce Aviko na možnost podpory