Čemu pomůže toto odvětrávání?
Nepřítelem číslo jedna pro křupavé hranolky je vlhkost. Když jsou hranolky vloženy do uzavřené nádoby hned po dosmažení, vypouštějí páru, která kondenzuje kolem víčka nádoby a tvoří rosu. Tato kondenzace se kumuluje, zvětšuje a odkapává dolu na hranolky, což je znehodnocuje. Technologie odvětrávání od Avika umožňuje páře uniknout z nádoby a zabraňuje kondenzaci. Tímto způsobem se při rozvozu hranolky nerozmočí a Vaše objednávka má stále chuť a strukturu kvality, jak při výdeji v restauraci.
Kromě praktických aspektů mají obaly od Avika také atraktivní, "instagramovatelný" design, který nepochybně osloví mladší část Vaší klientely. Spolu s personalizační sadou poskytuje vynikající příležitost, jak nechat Vaši restauraci vyniknout z davu a vybudovat si dlouhodobý vztah se spotřebiteli.