Bramboráky zapékané s vepřovým masem v omáčce BBQ (barbecue)

  • Bramboráky Zapekane S Veprovym Masem V Omácce BBQ Barbecue

Bramboráky zapékané s vepřovým masem v omáčce BBQ (barbecue)

Papriku opečeme v troubě při teplotě 200 st. C a oloupeme. Krkovici nakrájíme na 0,5cm plátky. Cibuli nakrájíme na proužky a osmahneme na oleji dosklovata. Mixujeme společně česnek, rajčata, švestky, kečup, cukr, vinný ocet. Placky smažíme na tuku podle návodu uvedeného na obalu. Vše skládáme jako dortík: placka, uzené vepřové maso, cibule, tvrdý sýr, omáčka, placka, uzené vepřové maso, cibule, tvrdý sýr, omáčka, placka. Celé vložíme do pečicí trouby rozehřáté na 175 st. C na 8-10 min. Podáváme s horkou omáčkou BBQ.