Chimichurri steak s gratinovanými batáty

  • Chimichurri steak with Sweet Potato Gratin

Chimichurri steak s gratinovanými batáty

  1. Steaky marinujte v troše chimichurri omáčky přes noc.
  2. Připravte Aviko Gratinované batáty podle instrukcí na obalu.
  3. Předehřívejte litinovou pánev na vysokém stupni po dobu 5 minut.
  4. Obalte steak v oleji a okořeňte solí a pepřem.
  5. Osmažte steaky podle preference zákazníků.
  6. Do pánve přidejte máslo a přelijte jím steaky.
  7. Připravené steaky nechte několik minut odpočívat.
  8. Salát přelijte zálivkou z octa a oleje a promíchejte.
  9. K servírování položte na talíř gratinované batáty a steak a přelijte lžící omáčky chimichurri. Vedle přidejte trochu salátu.

Dobrou chuť!