Houbová omeleta se slaninou, párkem a Aviko Röstiko trojhránky

  • Mushroom pancake

Houbová omeleta se slaninou, párkem a Aviko Röstiko trojhránky

1. Na těsto na omeletu si rozmíchejte vejce a rozpuštěné máslo a oboje nalijte do mléka.

2. Následně směs za stálého míchání vlijte do mísy s odměřenou moukou. Míchejte, dokud těsto nebude hladké bez hrudek. Přidejte houby a dejte stranou, než je budete připravovat.

3. Orestujte slaninu, párek a připravte trojhránky. Udržujte teplé, dokud nebudete servírovat.

4. Předehřejte teflonovou pánev na středním stupni, přidejte oříšek másla a připravte omelety. Smažte minutu z každé strany a obraťte, smažte do zlatova. Naplňte každou omeletu Röstiko trojhránky, dvěma plátky slaniny a párkem. Omeletu přeložte a podávejte s omáčkou podle chuti.

Dobrou chuť!