Povařte vývar a udržujte ho vlažný na mírném ohni. Rozehřejte
trochu másla na hlubší pánvi. Okořeňte hovězí pepřem a solí. Po
odebrání máslové pěny položte celý steak na pánev. Osmažte do
zhnědnutí maso kolem dokola, pak přidejte cibuli, česnek a bobkový
list. Následně přelijte vývarem a vínem a nechte dusit na mírném
ohni po dobu 2-3 hodin. Pravidelně podlévejte. Následně vytáhněte
maso z pánve a nakrájejte ho na malé kousky, vložte zpět do pánve a
zamíchejte ho do omáčky. V míse smíchejte jelení maso s tymiánem,
rozmarýnem, česnekem, hořčicí, pepřem a solí. Vytvarujte 10
burgerů. Připravte Aviko
Pure & Rusic hranolky podle návodu. Mezitím na pánvi
rozehřejte 1 lžíci olivového oleje s trochou másla a osmažte
hamburgery na středním ohni po dobu 3 minut z každé strany, dokud
nebudou zlatavě hnědé. Osmažte houby na té samé pánvi okořeněné
pepřem a solí. Poskládejte burger následovně:
• pomažte spodní stranu bulky hořčičnou majonézou
• horký burger položte na rukolu a houby
• dále přes to pokládejte okurky a hovězí
• nakonec zakryjte vrchní půlkou bulky.
• servírujte s hranolkami Aviko Pure & Rustic
Dobrou chuť!