Křepelka s bažantí paštikou

  • Křepelka S Bažantí Paštikou

Křepelka s bažantí paštikou

Vykostěnou křepelku naplníme bažantí paštikou, osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem a zabalíme. Příprava paštiky: bažantí prsa nakrájíme, přidáme k nim pancettu, kterou jsme cca 3 minuty spařili ve vroucí vodě. Okořeníme tymiánem, přidáme koňak, sůl, pepř a dohromady vykutrujeme. Růžičkovou kapustu si uvaříme do poloměkka, scedíme ji a orestujeme na másle, osolíme a opepříme. Sýrový gratin si připravíme dle instrukcí uvedených na obalu. Demi-glace přidáme do výpeku z křepelek a zredukujeme na potřebnou hustotu. Vše servírujeme na talíř a podlijeme výpekem.