Rösti s dýňovým zelím a krkovičkou

  • Rosti S Dýňovým Zelím A Krkovičkou

Rösti s dýňovým zelím a krkovičkou

Krkovici nakrájíme na velké kostky, našpikujeme česnekem, promasírujeme solí a pepřem, zalijeme sádlem tak, aby byla krkovice potopená, a dáme do trouby na 85 °C cca na 10 hodin konfitovat. Poté maso vyjmeme a opečeme na barvu a šťávu, kterou nám pustila krkovice zredukujeme a dohustíme trochou másla. Dýňové zelí.: Dýni očistíme, nakrájíme na nudličky. Zesklovatíme cibuli na másle, přidáme dýni, krátce podusíme a dochutíme octem, cukrem, solí a pepřem, při expedici do zelí vmícháme posekanou petrželku. Podáváme s čerstvě osmaženými bramborovými Rösti Bites AVIKO.