Od přežití k ziskovosti: možnost doručování pokrmů
Pohostinství je jedním z nejvíce zasažených odvětví pandemií
Covid-19. Hotely, restaurace, eventové, cateringové společnosti a
bary čelí velmi náročné době.
S omezením kapacity, někdy i úplným zavřením, pravidly sociálního distancování, novými nároky na úklid, s nimiž je třeba se potýkat, se někteří vlastníci a investoři snaží zjistit, jak jejich podniky mohou navrátit k ziskovosti.
Tato rešerše by Vám měla připomenout, že rozvoz pokrmů (a samozřejmě take-away tzv. "okénka") můžou hrát důležitou roli při restartu Vašeho restauračního podniku.
Máte zájem o tuto brožuru?
- Vyplňte své údaje pomocí formuláře vpravo.
- Klikněte na tlačítko Odeslat.
- Přesměrujeme vás na stránku, kde si ji můžete stáhnout.
Home Delivery | Řešení | Poznatky | Inspirace | Vzdělávání | Inovace | Spoluvytváření