Pumpkin salad with Halloween Bites

PŘIPRAVTE SI SVÉ HALLOWEENSKÉ MENU

Publikováno 10. 10. 2018

S nadcházejícím Halloweenským svátkem by někdo těžko rozlišil, kdo se víc těší na oslavy s tímto americkým svátkem spojené, jestli děti, které se celý rok těší na strašidelné převleky nebo restaurace a rychlé občerstvení, které se v tomto období těší z větších útrat zákazníků.

Číst více
Vega

Veganský trend

Publikováno 11. 9. 2018

Stát se veganem bude na nejvyšší pozici v žebříčku trendů z oblasti gastronomie v roce 2019. Tento trend je většinou poháněn mladými lidmi, kteří si více uvědomují vliv etické a zdravé volby při výběru jídla. Jak toto povědomí zesiluje, výrobci včetně Avika zbystřují.

Číst více
straight churros 5

Olé! Je čas na churros!

Publikováno 23. 8. 2018

Tato skvělá snídaňová pochoutka k nám přišla ze slunného Španělska. Je těžké najít původní recept, jelikož se zde vyskytuje mnoho tradičních receptů. Většina receptů však obsahuje všelijaké doplňky, jako jsou vejce, vanilkové aroma, vanilkový cukr a další ingredience, ale opravdu původní receptura těsta se skládá pouze z vody, mouky, soli a trochy olivového oleje. Jediné, co musíme při poměru ingrediencí dodržet, je to, aby těsto bylo pěkně vypracované, a pak tvarujeme tyčinky. Aby to bylo opravdu jednoduché, použijeme tradiční strojek na churros.

Číst více
premium foil

Letos se Aviko rozhodlo udělat důležitý krok ke snížení spotřeby palmového oleje tím, že na všechny prémiové značky hranolek Aviko bude při výrobě použit především olej slunečnicový. Od června Aviko Super křupavé a Super dlouhé a ostatní prémiové značky přecházejí na slunečnicový olej. Zvyšující se podíl Aviko zákazníků preferuje slunečnicový olej a poptávají ho spíše než palmový a také zákazníci věří, že slunečnicový olej je zdravější variantou.

Číst více
millenials 1

Není tajemstvím, že generace mileniálů má největší tržní podíl na dnešním trhu. Mileniálové je označení generace lidí narozených v rozmezí let 1980 – 1995, tedy ti, kteří vyrůstali spolu s internetem a komunikační technologie jim nejsou cizí. A tak je nezbytné porozumět tomu, co nakupují a jak jsou jejich nákupy odlišné od jejich rodičů. Zaměřme se nyní na jejich stravovací návyky.

Číst více
Zielona focaccia z  papryką, cebulą, ogórkiem i chrupiącymi przekąskami serowymi z chili   serowymi z chili

PODĚLTE SE o trendy a… ZÁBAVU

Publikováno 12. 4. 2018

Scházení se s přáteli a známými v restauracích je dnes horkým trendem. Nechceme jíst jen proto, že jsme hladoví, ale hlavně si užívat setkání s jinými lidmi a trávit s nimi čas. Celodenní občerstvení, sdílení a zkoušení, stravovací zážitek se stává stále více a více populární.

Číst více
Pure And Rustic

V dnešní době se nabídka restaurací dynamicky mění. My spotřebitelé máme stále méně času na domácí vaření, tyto ušetřené chvilky raději věnujeme na scházení se s přáteli. Hledáme přátelská místa s příjemnou atmosférou a dobrým jídlem. My spotřebitelé milujeme nové zážitky, tedy je dobré mít za sebou tento origiální koncept.

Číst více
gratin 2

Gratinované brambory Aviko

Publikováno 18. 12. 2017

Aviko gratinované brambory nabízí kuchařům vzrušující způsob, jak servírovat brambory. S naší rozsáhlou nabídkou gratinovaných brambor Premium Gratins, Mini Gratins a Sweet Gratins máte ideální možnost nabídky luxusních bramborových příloh pro velké skupiny osob. Gratinované brambory Aviko chutnají skvěle po celý rok a jsou výbornou přílohu i pro náročné zákazníky, jsou testovány kuchaři po celém světě.

Číst více
Aviko_Black halloween Bites

Originální a chutná novinka Halloween Bites!

Číst více
gn gratin 2

Nové Aviko GN gratinované brambory, skvělá chuť a vysoká kvalita speciálně vyvinutá pro gastronomická zařízení jako institucionální či cateringové společnosti.

Číst více
sweet fries 1

Aviko hranolky z batátových brambor

Publikováno 25. 10. 2017

Už jste vyzkoušeli Aviko batátové hranolky? Víte, odkud pocházejí? Batáty byly ve Střední a Jižní Americe známé již za doby Kryštofa Kolumba a největší slávy dosáhly v USA ve 30.letech 20.století. Pěstují se při vyšších teplotách – teploty pod 10°C je mohou zničit. Je zajímavě, že jejich sladkou chuť ovlivňuje právě zmíněná teplota – čím vyšší, tím sladší batátové brambory.

Číst více
streetfood2

Dnes patří hamburgery mezi nejoblíbenější pokrmy na světě. Vzhledem k tomu, že se nabídka pouličních jídel neustále rozšiřuje, můžeme hamburger sehnat prakticky kdekoliv.

Číst více
churros 3

SLADKÁ POCHOUTKA ZE ŠPANĚLSKA

Publikováno 13. 6. 2017

Vychutnejte si výhody lahodných koblížků CHURROS

Číst více
AvikoPRO

Spouštíme novou aplikaci pro profesionály v oblasti gastronomie. Aplikace je zdarma ke stažení na Google Play a v App Store.

Číst více
Gluten Free Heroes 3

V novém roce lehce - BEZ LEPKU!

Publikováno 2. 1. 2017

Věděli jste, že téměř 60% lidí si neuvědomuje, že hranolky jsou 100% bezlepkové? Brambory samy o sobě neobsahují lepek. Jak vysvětlíme dále, rozhodující je forma zpracování a přípravy.

Číst více