Aviko Gratin For Delivery Homemade Style Gratin Met Lamsrack En Wortel 1 1 Liggend

Urbanizace, mimořádné pohodlí a digitalizace jsou hnací silou změn v chování spotřebitelů při nakupování a jejich životním stylu. Covid-19 tyto trendy urychlil a posílil růst rozvozů a take-away obecně v mnoha restauracích. Byla a je to jediná možnost, jak udržet provoz v stravovacích službách během lockdownu. Aviko Gratiny jsou dokonalým řešením, které vám pomůže odlišit vaše rozvozové menu a poskytnout vašim zákazníkům vysoce kvalitní jídlo doručované až k jejich dveřím, kde si mohou vychutnat zážitky z tradičních i netradičních kuchyní v pohodlí domova s nádechem luxusní přílohy, kterou jsou právě naše Gratiny.

Číst více
skinny fries

Představujeme nový produkt v našem portfoliu Super Crunch – neboli Super křupavých hranolků. Prémiové tenké 6mm hranolky s vynikající bramborovou chutí! Super dlouhé, super tenké a super křupavé hranolky se rychle stanou favority vašich hostů.

Číst více
Aviko Crunchy Shapes Waffle Cut Seasoned - to go salsa topping LIGGEND

S novou produktovou řadou Křupavé speciality Aviko přináší do hry i tyto nové Bramborové mřížky, které mají také speciální přírodní nástřik, jako u Super křupavých hranolků, který zajišťuje ještě větší křupavost. Mají plnou bramborovou chuť a jsou uvnitř skvěle nadýchané. Zajímavostí je, že jsou vykrajované z celých brambor! Mřížky Aviko si Vaši zákazníci jistě brzy zamilují.

Číst více
Poke Bowls - havajský trend v jídle

Poke Bowls - havajský trend v jídle

Publikováno 18. 11. 2020

Podávají se ve vegetariánských variantách, k masu, mořským plodům nebo rybám. Počet variací a možností kombinace ingrediencí je neomezený a je to jeden z důvodů, proč se tyto Poke bowls staly tak populární po celém světě. Jen málo lidí ví, že pochází z havajské kuchyně a je milovaným pokrmem surfařů. V tomto článku se dozvíte, odkud pochází havajská mísa plná dobrot, co má společného s japonským sushi a proč zaútočilo na pouliční street food po celém světě.

Číst více
Personalisation Header

Personalizace – návod jak na to

Publikováno 15. 10. 2020

Pošlete úsměv svým zákazníkům! Personalizace je v dnešní době žhavé téma. Jde o to, aby zákazník měl pocit, jako by ho společnost znala a chápala jeho potřeby nebo problémy. Abychom zákazníkům poskytli ještě lepší zážitek, vyplatí se do přístupu začlenit emoce. Přemýšlejte chvilku o své vůbec nejlepší zkušenosti se zákazníkem, o okamžiku, kdy jste byli tak ohromeni, že jste to všem vyprávěli. Důvod, proč to bylo pro Vás tak nezapomenutelné, je pravděpodobně proto, že se to dotklo vašich emocí. Nyní se zeptejte sami sebe - kolik to stálo?

Číst více
mash bowls

Koncept Misky kaše

Publikováno 13. 10. 2020

Trend takového Eintopfu v misce existuje již několik let, stále sílí a nevykazuje žádné známky zpomalení.

Číst více
Make a difference with appetizers 2

Odlište se předkrmy

Publikováno 13. 10. 2020

Rozvoz pokrmů se v posledních měsících stal vysoce konkurenčním odvětvím. Trh je v tuto chvíli nasycen možnostmi doručování, a proto je zásadní jít vstříc novým rozhodnutím a změnit to!

Číst více
Aviko Innovative packaging

Prozkoumejte inovativní obaly od Avika

Publikováno 8. 10. 2020

Vzhledem k tomu, že počet lidí, kteří si objednávají jídlo online, roste, rostou i obavy provozovatelů stravovacích služeb z poskytování kvality restaurací. Nic nezkazí potěšení z doručeného jídla jako najít svou objednávku naprosto zvlhlou, bez tvaru a studenou. To se týká zejména hranolků, protože vnímání hranolků v režimu rozvozu je takové, že jsou často příliš měkké, zvlhlé a zapařené. Dobrou zprávou však je, že 83% zákazníků by si hranolky objednávalo častěji, kdyby věděli, že jim hranolky dorazí teplé a křupavé, jakoby si objednali u stolu (spotřebitelský průzkum Toluna Německo, srpen 2017). Proto představujeme průkopnické inovace – obaly od Avika s otvory pro ventilaci zabraňující právě zapaření.

Číst více
Coated fries

Vzhledem k tomu, že rozvoz v současné době hraje ve stravovacích službách tak důležitou roli, je důležité nenechat snížit standardy kvality.

Číst více
delivery-kick-off-news

Všichni víme, jak těžké to bylo v posledních několika měsících pro náš průmysl a to nejsme z nejhoršího venku. V následujících měsících to ještě bude mít dopad na nás všechny. Jedna věc je jistá: oblíbenost rozvozu pokrmů bude i nadále stoupat.

Číst více
Trend zero waste Aviko gastro

Statistiky týkající se plýtvání potravinami jsou zničující. Sice se přímo potravinářský odpad nejen odhaduje, průměrný člověk ročně vyprodukuje odhadem více než 200 kg potravinového odpadu. Ještě horší situace je v restauračním průmyslu, kde průměrná restaurace plýtvá 70 tunami potravin ročně. Nakládání s odpady není naší silnou stránkou, i když musíme připustit, že v poslední době se v této věci něco změnilo. Filozofie nulového odpadu pomalu vstupuje do našich domů a restaurací. Je to dobré znamení. Potravinový odpad je tak velkým problémem, že podnikání jakýchkoli kroků k jeho řešení je nejdůležitější výzvou, které musí cateringový průmysl čelit.

Číst více
Aviko social media promo

Nabízíte výdej s sebou nebo rozvoz, ale nevíte, jak se k zákazníkům dostat během krize způsobené pandemií koronaviru? Sociální média jsou skvělým nástrojem k budování Vaší značky, a to i pro společnosti v stravovacích službách! Díky kanálům sociálních médií se dostanete do kontaktu s potenciálními zákazníky a budete mít příležitost propagovat svou restauraci. Zjistěte více o nejlepších bezplatných reklamních nástrojích dostupných na Facebooku a Instagramu.

Číst více
delivery Super Crunch Fresh Aviko 2

V poslední době se odvětví rozvozu výrazně vyvíjelo. Stále více zákazníků si vybírá možnost se stravovat formou rozvozu hotových pokrmů, která využívá stále více nových řešení objednávek, např. mobilní aplikací, které začínají nahrazovat tradiční formy, jako je například telefonická objednávka. Jaké trendy se nedávno objevily v segmentu rozvozu hotových pokrmů? Jaké jsou předpovědi pro nejbližší budoucnost? Souvisí budoucnost stravovacích služeb s dodávkou pokrmů? Čemu byste měli věnovat pozornost při přípravě nabídky pro rozvoz nyní, když je epidemie koronaviru? Nevíte si rady? Přečtěte si níže uvedený článek.

Číst více
delivery Super Crunch Fresh Aviko 1

Šíření koronaviru představuje pro provozovatele stravovacích služeb skutečnou hrozbu. Z některých oblastí již existují náznaky, že šíření viru vykazuje veliký nárůst poptávky na rozvoz jídel do domácností, protože školy jsou zavřené a zaměstnanci jsou vybízeni k práci z domova. Provozovatelé restaurací a dalších gastronomických provozů budou nepochybně čelit problémům, jako je nedostatek personálu a narušení dodávek. V zájmu zajištění plynulého provozu a udržení svého podnikání budou muset podniknout nutné změny a přizpůsobit se poptávce. Je jasné, že je třeba jednat velmi rychle, což není snadný úkol.

Číst více
Aviko Spinach Emmentaler Gratin Holl Garnalen Met Warme Bleekselderij Liggend

Právě v předvánočním období se lidé spolu více schází, na návštěvy doma není moc času na přípravu, a tak lidé dávají k těmto schůzkám přednost restauracím více než kdykoli jindy v roce. A to je příležitost pro ambiciózní a podnikavé provozovatele stravovacích služeb, protože právě v tom najdete příležitost zvýšit tržby během tohoto období.

Číst více